måndag 8 februari 2010

Sov du lilla videung...

...än så är det vinter.
Ja det verkar inte som att kölden vill släppa greppet riktig än om vårt avlånga land.
Jag vill, vill, vill att detska bli vår och sommar. Jag lovar på heder och samvete att inte gnälla när det blir för varmt eller när jag bränt mig på axlarna. Jag lovar.
Igårkväll fastnade jag i en trädgårdsbok. Min man försökte förgäves uppmärksamma mig på hans planerade studier men jag var fast i bland sommarblommor och perennplanering.
När jag frågade honom vilken sorts häck vi skulle sätt mot grannen i väst trodde han jag pratade om min häck.
Ja, den skulle ju visserligen skymma sikten in till grannarna men inte på något trevligt sätt.
Hmmm, det verkar som att jag blir ensam om trädgårdsplaneringen, men oftast är Joakim nöjd när jag är det. Det blir ju ofta han som får fixa de större projekten, som flytt av buskar, nedsågning av träd och andra grövre arbeten. Jag fixar gräsklippning, jagande av mördarsniglar och blomsterval. En bra fördelning tycker jag.
Har ni beställt några fröer än?
Ikväll ska jag surfa runt och spana efter roliga frösorter. Kul, kul!
Nu är det dags att återgå till arbetet.

2 kommentarer:

Malin sa...

Vilken underbar blogg du har! Verkligen inspirerande!:)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Det låter härligt med en trädgårdsbok jag har inte öppnat en bok sedan jag började blogga i november..livsfarligt, jag är helt fast vet inte hur mycket tid jag spenderar vid datorn.
Jag har lagt in en beställning på tomatfröer från Åke Truedssons tomatklubb han har massor av roliga sorter. Kanske det blir lite annat också. Det är bara så tråkigt med alla sniglar, vi har massor, blä.....

Kram Anna