onsdag 14 april 2010

Sol = shoppingsug

Är ni som jag? När solen skiner och det blir varmare vill jag klä mig i nya fräscha kläder. Tyvärr tillåter inte vår budget att handla en massa nya kläder just nu, men jag skulle verkligen behöva lite nytt.
Hela familjen är i behov av nya kläder men det är alltid barnen som går först. Jag och maken drar på oss våra gamla palter och försöker klara några veckor till. Innan var jag bortskämd genom att jag jobbade i klädbutik och kunde välja och vraka till superpris. Men nu är jag dessutom lite snål eftersom jag jämnför priserna.
En fin nätbutik som jag tidigare år skickat efter kläder till både mig och Ronja, Bonaparte, har fantastiskt fin sommarkollektion. Denna vita tunika skulle jag mycket väl kunna tänka mig själv i, med ett par slitna jeans till eller ett par tights. Fast när jag tänker efter är den kanske inte vit så länge...
Men snygg är den.
Till Ronja vill jag köpa den här fina jeanstunikan. Hon är en riktig liten dam som är fullt medveten om hur fin man kan vara och då måste man ha klänning...Snart kan hon förhoppningsvis lägga kalasbyxorna , hoppa i sandalerna och skutta runt i gräset.

Även om det inte blir någon shopping, så är det kul att få drömma. Det behövs oavsett väder och vind. Idag skiner solen och i kväll grillar vi igen.
Ha det gott!

7 kommentarer:

Stina sa...

Fina kläder. Jag brukar också beställa där ifrån.:-) Kram Stina

Godastunder-tokigaidéer sa...

JAg håller med dig Bonapart har fina kläder jag går just och väntar på en leverans som skulle komma denna veckan. Skulle kunna handla hur mycket som helst men det tillåter inte budgetten. Jag skrattade åt mig själv för ett tag sedan, hittade en lampa som jag ville ha, det visade sig att det var en Arne Jacobsen lampa för ynka 6200 kr....så tyvärr det blir det inte hemma hos oss.

HA det gott, det blir bättre tider. Man kommer aldrig sluta att vilja ha saker..
Kram Anna

hemma hos lilla mej sa...

Visst vill vi kvinnor ha nya fräscha kläder när det blir sol ute.Fina kläder du visar.Önskar dej en skön kväll Kramar Rita ♥

Marita sa...

Ja visst vill man få unna sig något nytt när solen kikar fram. Varenda noppra syns på de "gamla" trista kläderna... Men jag avvaktar också, vill inte köpa för mycket nu när kilona försvinner. Men en och annan tunika måste jag nog inhandla i alla fall!
kram, Marita

Anonym sa...

Dags att spänna pysselnerven och värma upp symaskinen?? Du kan om du vill fast så var det det där med tiden....suck
Kram Eva

Tigris Predikantan sa...

Av någon anledning drar jag till mig smuts och fläckar varje gång jag bär vit ...
:)

Joans Country Living sa...

Käre Cilla

Så fine kläder på dine fotos ;o) Ja, kender det rigtig godt. Har netop köbt en enkelt, hvid sommertunika til en "bra" pris. Har brugt resten af pengene på mit greenhouse! Kender alt for godt det med budgettet - er jo ved at lukke mit firma, så der er heller ikke så mange penge til alt det "roliga" just nu...

Ha en rigtig go' dag ;o)

Kram
Joan