onsdag 22 september 2010

Hösttankar

hemma080918 016li

I morse när jag körde till jobbet var det endast fyra grader och älvorna dansade över ängarna i svackor och dalgångar.

Det är verkligen kusligt vad snabbt det går mot höst. Jag känner en viss oro över att ha bara tre månader kvar på mitt vikariat som förskolelärare. Vad ska jag göra framöver?

Jag saknar att arbeta med inredning, blommor och mode, så jag letar febrilt inom detta område. Har du några kontakter eller vet någon som kan hjälpa mig så hör av dig.

En stor varm höstkram till er alla.

8 kommentarer:

Timjan o Akleja sa...

Ja tiden går så fort! Visst har hösten sin charm men sommaren tog slut så snabbt. Hoppas det blir en varm och vacker höst och inte masa regn och blåst.

Hoppas du hittar nåt nytt innan ditt vik tar slut, och helst något inom dina intressen!

Kram

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Suck, ditt vik tar snart slut...men du, tänk i positiva banor, antingen förlängar dem det eller så får du en ny anställning som förskolelärare nån annanstans...tänk hur glad du blev över all denna underbara tid som blev över till dina solstrolar (dina barn)....och att vara egen företagare kräver musten ur en och ger knappast tid för livet utanför...ett vanligt "NINE TO FIVE JOB" är "bara" 8 timmar och tänk: ett dygn har 24 sådana timmar!
Visst drömmer vi alla om ett "bara kreativt och skapande job", men pressen man få och sätter på sig själv ...usch, nä du....stannar helst där som anställd "Nine to five" Lets sving och sing med Dolly Parton och gode gamle älskade Willie Nelson.......Working Nine To Five....ta ta taa taaaaa taaataaaa ta ta
Bamsekram, Petra B.
Och ---> nu få du verkligen ringa mig och komma hit på en kopp te eller kaffe och en rad timmar med bara snack och skratt! BASTA
Petra B.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ja usch vad tiden går...förstår inte var veckorna tar vägen nyss var det måndag och nu torsdag....
Du ska se att det löser sig säert med jobb.

Ha det gott vännen
Kram Anna

Joans Country Living sa...

Hej snälla Cilla

Ja, jeg forstår dine tanker. Jeg tänker selv meget over, inden for hvilke områder jeg helst vil arbejde, når jeg skal på job igen... Det er jo ikke så let at finde job her, som det var for et par år siden. Håber snart du finder, hvad du önsker at jobbe med i Sverige ;o) Stort kram, Joan

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det höst nu, går inte att undvika att inse. Hoppas att det löser sig med jobb.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Cilla,

Din blogg är så poetisk och sensuell och Din kommentar hos mig gjorde mig verkligen glad! Vet Du om att vi är grannar (alltså inte bokstavligt)? Jag bor på Österlen och Du i Ystad och dit skall jag i morgon!

Agneta

Stina sa...

Hej min söta vän!

Det gick inte att skicka mail till idag idag så jag skriver här att jag öppnat min blogg nu. Kram Stina

Milla sa...

Hej vännen!
Jag tycker att du ska passa på att studera! Givetvis något inom trädgård :)
Varför inte vid Alnarp...Dom har väl en hel del att välja emellan.
Om inte så har jag en affärsidé till dig... ;)Den går ut på att ta hand om människors sommarhus under perioder när dom inte är där. Se efter både in och utsidan med allt vad det innebär. Du kan använda dig av "Rut" oxå. Annars är jag övertygad om att du kommer att hitta något jobb med hjälp av ditt kontaktnät :)
Kramar Milla