onsdag 3 november 2010

Julmys för en billig peng!

Snart, snart är det dags att plocka fram adventsljusstakarna. Jag kan knappt bärga mig!
Jag tycker november månad är så mörk och trist och jag saknar ljus och värme.
I december lyses hela Sverige upp, i varje fall i alla fönster. Till och med i de mindre välvårdade husen och lägenheterna dyker det upp en adventsstake i fönstret! Har ni tänkt på det! Jag hörde en utlandsfödd fråga om vi hade lag på adventsljusstakar i Sverige!!! JA, det skulle man kunna tro!

I fjol på julrean hade jag turen att komma över två Nusnässtakar till superpris. Därför vill jag plocka fram dem nu och sätta i vardagsrums fönsterna. Det kommer bli superfint!
Bilden här ovan har jag lånat från Ellos hemsida som säljer massor av fina julsaker till bra priser!
För er som vill göra ännu mysigare än bara sätta fram ljusstakar finns det även möjlighet att "bulla" upp med juliga kuddar i röda färger. Även dessa fina kuddar kommer från Ellos och kostar bara 129kr! Vill ha!!!
Gillar du inte rött finns det även i gråa toner för 99kr.
Dessutom fick jag syn på dessa snygga julgardinerna som hade passat perfekt hemma hos mig! Hade plånboken tillåtet köp hade jag beställt massor på direkten!

Fast först måste jag inventera i mina jullådor. I fjol fick jag inte fram så mycket julsaker, men i år ska jag frossa i advent och jul!
Härligt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

snygg sida vem har gjort den kram marianne

Hem ljuva hem sa...

Javisst längtar man till första advent, jag tänkte också köpa de fina ljusstakarna som du köpt men tycker de är för dyra. Så gör som du köper dem på rean istället. De hade passat perfekt i mitt kök till den vita kökssoffan . Det beige kuddfordralet från Ellos har jag köpt, jättefint och fin kvalite för en billig peng. Har några nya kuddfodral som jag köpt från Jotex som bara ligger och väntar på att få sättas fram.
Ha en skön kväll
kram Anneli

Möllebacken sa...

Jag hittade också massor av fint i Ellos-katalogen som gärna hade fått flytta hem till mig. De ljusstakarna var helt ljuvliga.
ha det gott!
/ Pella

Marita sa...

ja, faktum är att det ska bli riktigt roligt att få julfixa hemma! Ser verkligen fram emot det! Du visar massor av fina fynd! Kuddarna har jag i linnefärg och svart tryck, de är lika fina i verkligheten som på bild!
kramar, Marita

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jag håller med dig vill ha fram dom nu. Det ser så fint ut i allas fönster och man myser när man är ute och går. JAg nästan räknar dagarna tills det är tillåttet...att sätta fram dom. På fredagen då det är 1a advent på södagen brukar jag sätta upp mina.

Stor kram Anna

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Jag längtar också efter Advents belysningen.
Men jag tänder redan en massa ljus, nästan året runt....och gubben min gillar lanternor och vi har många ;O)
När det blev mörkt gnällde jag att jag saknar trädgården, men nu gillar jag alla härliga timmar som användes till skulptering och allehanda pyssel. Julgardinerna du visade gillar jag. ELLOS har faktiskt en hel del fina saker. Kram, Petra B.

Drömmen om ett hus på landet sa...

Köpte gardinerna och det vit röda kuddfodralet till mitt matrum. Passade på så jag fick gardinerna till 50%
Trevlig helg Jeanette