söndag 7 augusti 2011

Jag lever!

 Jo, jag lever. Efter två intensiva veckor, med en sjuhelsikes förkylning som sitter fast som ett bråkigt småsyskon har jag fortfarande inte kravlat ur sängen idag. Hela helgen har jag legat nedbäddad med feber och envis hosta, antagligen tacken för att jag kämpade mig till jobbet fast jag var sjuk...
 Så nu får jag stå eller ska jag kanske skriva "ligga" mitt kast och vila mig i form. Det är just det som är problemet, att jag skulle behöva komma i form. Om tre veckor ska jag springa mitt första motionslopp, en mil i Trelleborg. Så jag behöver verkligen all löpträning jag kan få. Därför är det mycket stressande att ligga här i sängen med feber och hosta.
Något som också stressar mig är att inget blir gjort här hemma. Nästa vecka ska Jocke och min snälla pappa börja på projektet, rum till Josefine. Något som skulle bli färdigt för si sådär ett år sedan... Därför skulle jag under denna helgen städat undan på vinden, åka till tippen, mm... Nu ligger jag istället här i sängen och lyssnar på P1s sommarpratare på webben och tycker synd om mig själv. Förhoppningsvis finns ju jobbet kvar till mig när jag blir frisk!

3 kommentarer:

ELLINOR sa...

Skickar en krya-på-dig-kram och hoppas att du snart är back in business!

Ellinor

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej ! Nu skall du bra snällt ligga i sängen så länge du har feber.. Sen kommer nog krafterna snabbt tillbaka.. Krya på dej ! Se till att familjen sköter väl om dej !
Kraam
Sanne

Helena sa...

Vila är det som gäller.
Vilket gulligt hus ni har!
KRAM från mig!