torsdag 17 november 2011

Snart är det dags…

siffror 002siffror 003
 Har ni inhandlat ljus och letat upp adventsstaken? Nästa helg är det dags. På måndag tänker jag leta upp mina elektriska adventsstakar och sätta i fönsterna, dessutom ska vi få upp nya gardiner.
Dessa ska Jocke få hjälpa till med att sätta upp. Jag hotade med att själv borra upp stängerna, men då slog han bakut, så nu får han fixa det…
Idag har jag pysslat med att göra nummerskyltar till adventsstaken. På Panduro köpte jag för ett tag sedan en fin schablon som jag använde för att få siffrorna snygga. Som underlag valde jag juteväv. Snyggt blev det, tycker jag iallafall. I morgon ska ni få se fler pysselidéer.
julmarknad 005
Så här fint hade vi det vid Gardecos julbod på Svaneholms julmarknad. Har ni inget för er till helgen så hittar ni oss på Johannamuseets Hantverksmarknad. Kul att få hjälpa till med kransbinderierna. Jag saknar blomsterbinderiet.

1 kommentar:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Åhhh den marknade missade jag på Svaneholm, jag som älska julmarknader. Ska se om jag hittar till någon i december. Jo i morogn åker maken och jag med ett annat par till The big appel, NY och julshoppa...det ska bli super roligt och nerverna har börjat spela spratt med en.

Hur är läget anars?

Kram anna