onsdag 25 april 2012

Att leva sin dröm

Jag har som jag skrivit om flera gånger tidigare huvudet fullt med idéer. Det är som sagt var bara tiden och orken som inte alltid finns där.

Med familj, dvs man, två barn, katter, hund och kanin samt hus och trädgård finns det alltid något att göra under “ledig” tid. Ändå är jag en sann tidsoptimist som tror att jag hinner…

Detta slutar oftast med en trött Cilla och en massa halvfärdiga projekt. Men man kan ju inte sluta drömma….

 

 

318184_397210473632980_246620348691994_1239779_16596813_n

Fast jag nu är anställd drömmer jag fortfarande om att ha en egen butik där jag kan sälja egenskapade kläder, blommor, inredning med mera. En dag ska detta ske…jag får bara lära mig att bida min tid.

Idag ligger jag nedbäddad i sängen med förkylning, hoppas jag blir frisk till helgen då jags ka springa ett halvmaratonlopp. Ja, drömmarna lär inte ta slut.

Nu ska jag läsa ikapp mig på andra bloggar där jag får inspiration.

Ha en bra vårdag!

3 kommentarer:

ELLINOR sa...

Krya-på-dig-kramar från ett grått Råby med tunga regnmoln ovanför hustaket.

Ellinor

Linnea sa...

Hej!

Du kanske känner dig lite friskare om det kommer en hälsning från en väldigt glad liten pojke som fick en finfin mössa av sin mormor som hon vann här på din blogg? Den perfekta mössan för en pojke som har rosa som favvofärg!!

Hälsningar Atlas (barnbarn till Eva med bloggen "Häxor och Änglar" och son till Linnea med bloggen "Mamma Vild")

Christina sa...

Halvfärdiga projekt har vi nog alla! I varje fall jag! Och ganska många! Det finns alltid ett i morgon eller senare!/Lila-Christina