söndag 28 februari 2010

Mitt nya traderafynd!

Som ni vet är jag tokig i att shoppa. Det är ju inte alltid så bra och jag har på sista tiden verkligen hållt i pengarna. Bland annat har jag sålt en hel del saker och kläder på Tradera nu när vi flyttstädar.
Det är verkligen toppen att någon annan kan få glädje av det jag inte längre vill ha eller behöver. Barnens kläder och mina urväxta kläder köps av någon som gillr det och tycker de gjort ett fynd.

Fast jag har ju själv inte kunnat låta bli att själv bjuda på några saker på Tradera. Det finns ju så fantastiskt mycket roliga och fina saker till bra priser.

Mitt bästa fynd hittills är de här två vackra ullplädarna i rödvitt blommönster. Varma och gosiga, dessutom till ett superbra pris. Här ska mysas!


Nu har jag ändrat inställningarna på kommetarsfältet så att alla kan kommentera. Jag vet att det är flera som läser min blogg som inte själva bloggar. Nu kan alltså även ni skicka mig en hälsning!8 kommentarer:

Marita sa...

Ja de var verkligen fina! Ull också... det som är så skönt!! Kul att göra fynd!
kram, Marita

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jättefina filtar säkert varma och goa. Jag är också en inbitern tradera fan...kan bara inte låta bli. Men jag måste sälja för att kunna handla. Mitt eget krav för att inte shoppa för mycket..

Kram anna

Annika Christensen sa...

Ja de var underbara..
Vilket fynd
Annika

Eva sa...

Vad vore en värld utan shopping???? Tur att
Blocket, loppis och tradera finns för oss shoppinggalna. Vilket fynd du gjort!!
Kram Eva

Anonym sa...

Underbara filtar! Dom ser mycket gosiga ut...
Hon sålde inte fler...? :)
Trevligt att jag oxå kan kommentera dig nu :D Tack för att du ändrade inställningarna!
Kram Milla

Ullis/Leva på landet sa...

Tradera är ju toppen både när man ska sälja och köpa. Fina filtar du har hittat. Måste ta och lägga ut en massa saker igen som jag samlat på mig.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Fina pläd! Jag gillar blocket, brukar nosa runt där, men har jag saker att göra mig av med ringer jag till Erikshjälpen och skänker bort de. Så slipper jag lägga själv annonser.
Kram i vårsolen ;O) Petra B.

Unknown sa...

Vilka härliga fynd du gjort. Gillar också tradera.
Ha en härlig dag.
Camilla