onsdag 13 oktober 2010

Min arbetsbänk

hemma 047 hemma 048

hemma 049 hemma 050

Eftersom jag aldrig lyckas ha hela köket städat samtidigt får ni snällt ta en bit i taget.

Idag var det svart klockan halv sex när jag åkte hemifrån i morse. Stjärnklart och minusgrader dessutom. Brrrrr!

I kväll när jag kom hem efter en händelserik dag var är lika mörkt och snart nog lika kallt. Därför känner jag inte för att storstäda. Det känner jag i och för sig aldrig för men ibland måste det göras så så småningom ska ni får se helheten. Till dess bjuder jag på noga utvalda delar.

Den vackra ägghinken köpte jag för ett tag sedan på Agdas Countryshop som ligger i Simremarken längts med väg 9. De har öppet helger samt hela sommaren. Min vackra vita Mårbackapelargon blommar flitigt  och jag funderar på vad jag ska byta ut pelargonerna mot nu när det snart är dags för deras vintervila.

En stor kram till er alla som följer mig här på bloggen. Just nu har jag inte riktigt hunnit med skrivandet för trädgårdsarbete och måleriarbete har gått före. Håll ut, jag finns här!

3 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Roligt så att nackhåret reser sig.
Agda´s... Utförsäljning....
När jag kom till Sverige för 14 år sedan..så körde jag längs kustvägen...upptäckte skylten i Simremarken: "AGDA´S Utförsäljning"....jaha tänkte jag som alla andra som sedan 14 år körde förbi där...butiken upphör och det är sista vinken...slut-utförsäljning.....
Men NIX...dem kör med samma "o"(?alagliga merketing-refrängen år efter år....
Men roligt är det att kika in där... dem ligger ju på vägen hem från mitt job..
Må dem bara aldrig göra vad dem skylta med!
Gillar dem skarpt.
P.s. Annika och Eva, i fall ni kikar in här och läser det.... bordsduken i min vinterträdgård, när vi satt och fikade äpplekaka..den kom just därifrån.
Hälsningar, Petra B.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej tjejen,
Det låter som ett toppen ställe och utförsäljning är ju aldrig fel men hem kommer man ofta med saker som ibland har en tendes att vara onödiga.
Ha det gott
Kram Anna

Stina sa...

Så fint du har fixat där.:-) Kram Stina