söndag 5 december 2010

2:a Advent

Vi är idag inne på 2:a advent och här i Skivarp ligger det ca 60cm snö. Det är ingen vanlig syn för oss skåningar som är bortskämda med en mildare vinter. Kommunerna här omkring har redan överskridit snöbudgeten med råge och jag funderar hur de har tänkt?

I går stod jag med på en julmarknad här i Skivarp! Mycket trevligt anordnad av Scouterna och Byalaget i vår by som är väldigt engagerade! Många människor strömmade till trots kylan och det var mysigt med glöggdoft och julsånger i den snöiga eftermiddagen!

Jag fick sålt en del spetsar och band som jag har kvar sedan min butikstid och även en del barnkläder från MaLou Barré som jag nu är återförsäljare av. Är ni intresserade så gå in och titta. Vi har redan satt igång rean med 40% rabatt! Ska du beställa sätter du kod(MCS) efter ditt efternamn. Då blir du automatisk min kund och får nyhetsbrev mm. från mig!

Ha nu en mysig söndag njut i kylan!

4 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jisses vad du är igång..så skönt för dig att få sålt mer från din butik. Att du orkar dra igång igen med kläderna....duper bra att kuna markandsföra med bloggen

Kram på dig vännen Anna

Godastunder-tokigaidéer sa...

Synd att man inte har små barn för kläderna är jättefin, sånt fint saknade ja när mina gossar var små.

Kram Anna

Anonym sa...

Vad kul med julmarknad! Var på julmarknad i Stockholm förra helgen, det är alltid lika mysigt.

Jag som tycker vi har mycket snö, men ni har nog ännu mer! Gärna vit vinter men det är jobbigt när snöröjningen inte fungerar...

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Jag bara älskar dessa söta, romantiska kläder.
Har ett bonus barnbarn som är lite över 2 år just nu...fins det nåt för småttingarna i denna "minimala" storleken?
Må gott och Bamsekram i vinterkylan, Petra B.