torsdag 7 april 2011

Friska vindar

Ja, idag gäller det att hålla i hatten här i Skåne! När jag arbetade idag med att klippa ner Hortenisbuskar blev jag alldeles yr av att se vinden yra omkring i grenar och löv.

Fördelen med blåsten var att jag bara hade hälften av lasten kvar på kärran när jag skulle tippa av dagens lövsamling...fniss. Det tråkiga är att nu ligger de i en annan buske och skräpar.

Här hemma har inte blivit mycket gjort den här veckan. Arbetet i trädgården har fått ligga nere då jag varit alldeles för trött när jag kommit hem. Allt bärande av tungt väggrus som hamnat på gräsmattorna och kånkande på borthyvlade gräsmatte-bitar har gjort att mina underarmar värkt på kvällarna. Jag har till och med vaknat mitt i natten av smärtan i armar och händer. Ingen extra gymträning denna veckan alltså ;-)

I morgon ska jag kratta alla gångar och gårdsplaner. Det blir några timmar i traktorn eftersom det tillhör ca 40 fastigheter till slottet! Alla dessa ska visserligen inte ha krattat, men det tar sin lilla tid!

Håll nu tummarna att jag inte kör över för många!

3 kommentarer:

Eva Linnea sa...

Vilket jobb du har! Men snart är du van & vältränad och kan sova utan smärta. Ha det gott. Kram från Eva Linnea

Helena sa...

Det låter härligt ändå med värken ;-)Efter en dag i min trädgård är jag trött o nöjd!Kroppen sliten men jag gillar det på nått vis!
KRAM från mig!
ps/vad goa dina barn ser ut:-)

Anna sa...

Hej! Vad roligt att du fått jobb! Grattis! Hoppas du kommer att trivas.
Tycker din blogg är så trevlig!