torsdag 22 december 2011

Dammråttor och julångest

tradera mm 010

Jag har hamnat i jul-koma. Det känns som jag ätit för mycket julgodis och inte orkar resa mig ur soffan. Problemet är bara att jag inte hunnit göra något julgodis, ingen knäck, inga chokladpraliner eller marsipangrisar så långt ögat kan nå.

Istället kryper dammråttorna ut från sitt gömsle under soffan och bokhyllan. Tvätthögen växer och fönsterna är oputsade. Jag orkar helt enkelt inte.

Idag hade Ludvig sin första skolavslutning. Rektorn höll ett fint tal i kyrkan och sa åt barnen att deras enda läxa över jullovet var; ATT TA DET LUGNT!

Jag borde kanske lyssna på henne och på mina nära och kära lite mer. Det är bara så svårt, jag vill ju få allt gjort och då blir det kaos i stället.

Just nu har kroppen liksom satt stopp, jag mår dåligt, har ingen aptit och känner mig mest ledsen. Suck! Tyvärr klarar inte alla i min omgivning av mitt avbrott och detta gör mig faktiskt ledsen. Jag vill inte såra någon, men jag måste just nu ta hänsyn till mig själv. Det finns ju bara en JAG!

Så till alla er, var rädda om er!

4 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej go´a Cilla.
året rusade bara förbi känns det som, och nu på raksträckan fram till ännu en jul ...nej, jag vet precis vad du menar med ditt inlägg.
Var rädd om dig. Julkram från en som än så länge inte har julstämning inom sig.
Kanske nästa år?
Petra B.

Ullis/Leva på landet sa...

Har inte heller gjort en massa hemma, men det finns en del att köpa i affärerna ;) Blir ju ingen skön jul om man ska stressa, här blir det som det blir. det viktiga är att man får mysa med familjen och ta det lugnt.
Önskar dig en riktigt
♥ GOD JUL ♥
Kram Ullis

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej tjejen,

Ja nu är det dags att fira. Vet inte var tiden tog vägen.

Ha en underbar jul
God jul
Kram anna

ELLINOR sa...

Jul blir det hursomhelst, njut av de dina och stunden som är!

Kram Ellinor