måndag 5 december 2011

Julstress

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

Känner ni stress inför julen?

Det gör jag.

Fast jag är arbetslös och går hemma blir jag helt uppskruvad och tror att jag ska hinna med ALLT. Det blir så klart soppa av allt ihop, dessutom får jag ångest för jag misslyckades. Måste lära mig att ställa lägre krav på mig själv.

Jag vill ju ha allt perfekt, hela huset ska helst se ut som en tidningsannons med gnistrande rena fönster och vackra arrangemang i varje hörna.

Istället sover katterna i bomullen vid Jesuskrubban och hunden tjuvöppnar sina paket, medans barnen skriker på hjälp vid datorn. De har ingen lust att klistra vackra julänglar på egenhändigt gjorda julkort eller stöpa ljus som förr i tiden. Suck!

Är det jag som är tokig???

pssst. Bilderna är lånade från Country Home.

2 kommentarer:

Eva sa...

Nej, du är inte tokig. Alldeles helt normal. Jag försöker också stressa mindre men jag har så mycket i huvet som jag vill göra inför julen. Pyssla, göar julkorv , leverpastej och julgodis. Slå in vackra klappar och skriva rim. Sen står man där och har inte hunnit hälften men det spelar ingen roll. Så varför denna stress?? Kram Eva

Unknown sa...

Du sätter ord på mina tankar, jag känner precis som du. Har egentligen hur mycket tid som helst men lägger på mig dubbelt så mycket bara för det. Saker som jag anser mig hinna med och att allt ska vara perfekt är bara självklart för mig, lika självklart som att det i slutändan i alla fall inte kommer att bli det för jag är för slutkörd av all stress jag lagt på mig själv.

Nä nu ska jag ta det lugnt resten av dagen, gör så du med! ;-)


Kramar från Gammelbo!