onsdag 13 juni 2012

Rapport från sjuksängen

sommar12 022

Lagom till EM i fotboll lyckas jag vurpa med min Vespa och få en fraktur i foten. Detta gör att jag nu fått fyra veckors ofrivillig “semester”. Dessutom stukade jag båda handlederna och skaffade mig diverse skrapsår. Därför ska jag nu TA DET LUGNT!

Som ni vet är detta inget jag är så bra på. Dagarna går vääääääldigt långsamt när jag inte kan göra så mycket. Igår la jag mig ändå på knä ute vid en av rabatterna för att kunna rensa lite ogräs. Så få kändes det ändå som att jag kunde göra något.

Just nu pågår min planering för mitt växthus. Jag har ju haft växthuset flera år, men sedan det blåste omkull innan flytten och vi satte upp det här igen har det inte kommit riktigt i ordning. Nu i veckan ska jag få de nya rutorna som försvann och nya lister ska sättas i. Vi har ju som sagt haft cabriolet i taket.

Nu ska vi ordna så att vi kan sitta där även under regniga och blåsiga dagar.

vaxthus 015

 

Som ni ser växer det och frodas i vår trädgård. Även om inte värmen slagit till än så växer ogräset i snabb takt. Jag får ta det efterhand som händerna blir bättre. Jocke hjälper mig med gräset och barnen vattnar gärna och mycket. Nu ska jag in och läsa hur ni andra bloggare har det i junikylan.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Stina sa...

Nämen, ajajaj... så ont!
Var rädd om dig gumman. Krya på dig.
Kram Stina

Christina sa...

Stackars dej! Det måste ha varit en rejäl vurpa./Lila-Christina

Eva Linnea sa...

Men ojojoj! Ta hand om dig så du snart är pigg & rask igen. Det är "farligt" att åka vespa tydligen.
Hammocken du visar i nästa inlägg är urläcker. Jag ser inte alla fina blommor bara för den.
Kram från Eva Linnea

Ingrid P sa...

Men stackars dej:( En olycka händer snabbt, krya på dej och ha en skön sommar! Kram Ingrid