tisdag 2 februari 2010

Jag fryser!

Inkommen från två timmars vakande ute i kylan.
Jag jobbar numera på en Ur och SKurförskola vilket betyder att vi tillbringar mycket tid ute. Så ock idag, trots oväder. Barnens föräldrar har dock byggt ett väldig fint vindskydd där middagsvilan intas, men idag har det blåst ordentligt och jag som inte legat nedbäddad i en skön sovsäck med napp och snuttefilt har frusit.

Nu är alla barn inne i värmen och dricker varm choklad och jag har fått varmt kaffe så nu börjar fötter och rumpa tina till liv.

Det ska bli spännadande att ta sig hem från jobb i kväll. Jag har ca en mil hem och givetvis är det så i skåne att här är det alltid motvind och snöar det så kommer det på vägen.

Jo, det är sant. När det blåser här nere kan det vara helt kalt ute på fälten medans det på vägen samlas snö i stora drivor. Suck!
Nu längtar jag hem till mina söta barn och min snälla man som väntar där hemma. Väntar gör även mina två favoritmagasin, Gård och Torp och Norska tidningen Vakre Hjem. Ljuvlig läsning!

2 kommentarer:

Leif sa...

Hej. Jag har haft Gård och torp i några år nu och det börjar bli lite samma till slut. Jag har en gammal gård vid Glimmingehus som jag restaurerar. Det är kul att hålla på med.

m family goes västerut sa...

Hej, nu hittar jag hit istället!
Stor kram på er!