söndag 31 januari 2010

Stilleben!

Vem man än pratar med nu så längtar de efter våren och värmen. I natt när vi körde hem från goda vänner visade termometern på -16,5 grader. Helt ortroligt!
Idag har vi fått ännu mer snö och vi matar nu fåglarna med frö och frukt för att hjälpa de små liven i kylan. Ronja och Ludvig har tillsammans med mormor hängt upp talgbollar utanför köksfönstret så vi kan titta på talgoxar, sparvar och andra bevingade varelser jag inte kan namnet på.
Här inne renoverar vi för fullt. Utan att jag tänkt på det har jag fått till ett vackert stilleben i vardagsrummet. Där står den upphittade spegeldörren lutad mot väggen och framför den har det hamnat en kockumshink med videkvistar i. Vackert eller hur!Nu verkar det inte bara vara jag som har sinne för inredning och skönhet i familjen. Under vår sena frukost satt jag och Joakim och läste inredningmagasin. Barnen tröttnade och började leka i vårt ännu inte färdiga vardagsrum. Men se...
Bland flyttkartonger och annat bråte lyckades det skapa ett dukat bord med diverse tillbehör. Snyggt eller hur?

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Ja lite härligt takdropp skulle inte sitta fel.Längtar till våren.Men tycker sega januari har gott fort.Vad gulligt dina älsklingar gjort fixat eget bord.Gulligt hihi.ha en skön söndag och bra start på den nya veckan Varmkram Rita ♥

Stina sa...

Ja, nu vill man inte ha mer vinter. Men ni där nere i Skåne brukar ju inte ha det så här.Vi har det hemskt kallt, just nu. Man klarar ju inte av att gå ut alltså. - 23 har vi precis nu.
Sommar!...längtar jag till...som bara den.
Puss och kram Stina

Vita drömmar och choklad sa...

Läckert med videkvistar.
Hoppas helgen varit bra.

Kram Milla

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint med videkissarna. De är vår för mig. Vill också ha vår, men här var det -20 i morse så vi får nog vänta ett tag till.

Ha en bra vecka!
kram Ullis