torsdag 26 augusti 2010

bild lånad från nätet
Snart, snart är vårt kök i färdigt, användbart skick!

Sedan har jag lovat mig själv och mannen min att vi lägger större renoveringar på is, ett tag. Vi måste hinna leva också!
Det tar på krafterna att ständigt leva i oreda och renoveringsdamm. Jag jobbar heltid, Jocke pluggar och barnen har långa dagar hos dagmamman.
Vi behöver kunna slapnna av när vi är lediga. Det är bara jag som har svårt att göra ingenting.
Hur gör ni för att slappna av och hämta ny energi?
ps. Någon som vet var jag hittar en fransk redskapshängare att ha i kökstaket? ds

5 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Förstår vad du menar, att låte bli att bara se det som behöver renoveras istället för att njuta av det som är klart,känner igen mig tyvärr. Jag har också väldigt svårt för att slappna av och har tyvärr inget bra tips på att låta bli.....önskar docka att man hade det.

Ha det gott vännen
Kram Anna

Marita sa...

Visst är det jobbigt att leva mitt i en renovering... i synnerhet köket som är så viktigt! Ni gör helt rätt i att vila lite...om ni klarar av det! Brukar vara svårt att låta bli nästa projekt när man har fått ett rum snyggt och fräscht... Hur ni ska klara det har jag nog inget tips om är jag rädd... Lycka till! Ser fram emot bilder på ert kök när det är klart!!
kram, Marita

Vibbe sa...

Jag sätter mig i min scrapphörna och stänger ute hela världen, lätt för mig eftersom det inte finns några barn i mitt hus längre. Annars sätter jag mig i min sköna stolnoch läser en bra bok typ " hundraårimngen sdom hoppade ut genom fönstret och försvann"

Vibbe sa...

Förlåt Gumman: Glömde helt. SÅ OTROLIGT FINT DU GÖR I DITT HUS. SUPERSNYGGT.Kram Vibbe

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som ett bra val att få ta det lite lugnare ett tag och vara med familjen.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis