söndag 9 oktober 2011

Godmorgon!

Idag bjuder jag på lite inspirationsbilder, tagna förra helgen då jag och min väninna Carina och Ronja var på Mickelsmässa vid Svaneholms slott. Det verkar faktiskt som att det bjuds på samma vackra väder idag. Perfekt då barnen ska ha kalas för sina vänner från dagmamman.
 Jag har återhämtat mig från min resa till Ullared i veckan med tre underbara tjejkompisar och ska idag göra lite höstfint här hemma. För er som planerar att åka till Ullared inom kort....det är inte lönt, vi tömde butiken...:-)
 Nu ska jag snart sätta igång och baka kanelbullar, kolakakor och Prinsesstårta. Barnen har själv fått bestämma vad som skall bjudas. Sedan blir det godispåsar och ballonger. Ett riktigt hederligt, traditionellt barnkalas. Dessutom blir det lekar i trädgården och föräldrafika!
Ronja och Carina som pumpagummor.
Inom kort ska ni få se några av inköpen från Ullared. Nu är lite av Julklapparna inhandlade vilket ger mindre stress i December. Dessutom känns det bra att kunna dela upp inköpen eftersom det ändå brukar gå åt en hel del pengar i december.

Men, men, än är det härliga oktober och nu ska det bakas!
Trevlig söndag!

1 kommentar:

Eva Linnea sa...

Snygga fågelskrämma! De andra Halloween-gubbarna var kuliga de också. Kram från Eva Linnea