lördag 22 oktober 2011

Lördagsmys

Jenkins favoritplats. Varmt och gott på TVn.
Jag tittar nästan aldrig på TV. Däremot är min ambition ofta att jag ska titta på någon film eller trevligt inrednings-eller trädgårdsprogram. Problemet är att jag oftast inte kan sitta still så länge som programmet är eller så blir jag störd av mina kära barn....

Det som verkligen kan hålla mig fången i flera timmar är en bra bok eller en tidning. Då stänger jag ute hela världen vilket kan reta gallfeber på Jocke och barnen. Jag hör inte deras frågor eller tjat och svarar fel på tilltal.

Idag blir det varken TV eller bokläsning. Jo, lite böcker blir det i form av att jag ska med bokklubbstjejerna på Afternoon tea på Svaneholms slott. Vårt förra frosseriparty hittar du här.

Ikväll är det dags för Jubileumsfest med min gamla Gymnasieklass. För 20 år sedan tog vi studenten och nu är alltså återträff på skolan. 
Jag, tjugo år äldre? Nä, knappast!

2 kommentarer:

Mys och hemtrevnad sa...

jag tror också att de där klassinbjudningarna är bluff...för såååå gammal har jag absolut inte blivit...här säger de dessutom 25 år sedan....hum...konstigt...ha en kul kväll bland gamlingarna...kramis semlan

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Usch, vi hade redan 30 års klassträff, det du!
Ha en mysig söndag din ungdom.
Kram Petra B