onsdag 30 november 2011

Julstädning och renovering

advent 3 001

advent 3 002

 

 

 

 

 

 

 

 

advent 3 004

advent 3 005

 

 

 

 

 

 

 

 

Så fick vi då äntligen upp gardinerna i vardagsrummet också. Stängerna som jag köpte för snart fem år sedan har flyttat med från gården där de aldrig heller blev uppborrade. Till dessa har jag införskaffat snygga hissgardiner.

Till Ludvigs glädje var dem beigea och inte vita. Han tycker allt är vitt här hemma. I sitt rum vill han ha blått och gult som svenska flaggan!!!

Även Nusnässtakarna har kommit på plats, det saknas bara små lampor. Jag tände en i varje nu i helgen till första advent. I de här nya kan man tända ljusen ett och ett, det kunde jag inte förr.

På ovanvåningen bankas och sågas det. Det är min snälla pappa som hjälper oss isolera vinden. Nu ska det bli varmt och skönt. Förhoppningsvis också billigare elräkning. Sedan ska jag renovera klart barnens rum. Tapeter är inköpta och färg. Det är bara spackel, slipning, lister och lite annat som ska på plats först. Bäst att jag tar tag i det igen!

5 kommentarer:

ELLINOR sa...

Vad fint du gjort i huset & på bloggen!

Kram Ellinor

Anonym sa...

Hejsan,
vad härligt att göra om barnens rum. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Mys och hemtrevnad sa...

vilken mysig tomte du har...me like...kramis semlan

Elin sa...

Så häftigt med en snöande blogg...

Julkudden du visade i tidigare inlägg var jättefin!

Ha en fin dag!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Super fin header, jag måste göra om min men hinner aldrig så det fick bli en gammal...
Det låter som ni har fullt upp och vi lever just så vi med, maken har fått upp isolering och väggar i köket där vi tog bort lite fönster, det börjar lika något så nätt.

Ha de gott
Kram anna