torsdag 25 oktober 2012

Vintervitt eller höstrött?

 

 

2012-10-11 15.18.07

 

Hur har ni det i höstmörkret? Har ni tröttnat på gul-röda löv, pumpor, kastanjer, fröställningar och röda rönnbär?

Inte jag! Jag tycker det är mysigt att se färgerna i trädgården förändras över året och känna lukterna av jord när du gräver i trädgården, äpplena som doftar när du plockar dem från träden och den kyliga luften blandas med röklukten från nytända brasor.

Ändå kan jag inte låta bli att tjuvkika i reklambladen om julartiklar som börjar dimpa ner i postlådan. Eftersom jag själv förbereder mig för tre julmarknader där jag ska sälja mina saker, känner jag att jag vill ha koll på årets trender inför advent och jul.

Jag kommer framför allt att sälja tänkta julklappar men något “juligt” hade jag ju tänkt att skapa.

Dagarna tillbringas vid symaskinen, på arbetet eller vid studierna. Det känns fantastiskt kul att få alla tre godbitarna i ett. Som ett “Kinder-ägg”.

2012-10-11 15.18.13

Har funderat lite om hur jag ska göra med bloggen. Det känns som det är lite rörigt med inläggen här. Vissa handlar om familjen, vissa om mina sömnadsalster och andra om trädgården. Men det är ju så verkligheten med ser ut. En salig blandning.

3 kommentarer:

ELLINOR sa...

Lite av varje är härligt att läsa!

Kram Ellinor

Stina sa...

Jag tycker att det är det som gör en blogg mera intressant... när man inte vet vad nästa inlägg ska handla om. Jag skriver också om allt möjligt. Kram

Blockethuset sa...

Vackert..