torsdag 16 maj 2013

Tillfälligt avbrott

Anledningen till mitt “tillfälliga avbrott” ser ni här på bilderna. Vi har skaffat oss en hund till. En Rhodesian Ridgeback-valp, vid namn Azlan. På lördag är han tio veckor gammal och ni som har erfarenhet av hundvalpar vet att det är ett heltidsjobb att vara valpförälder.

Under förra veckan var Joakim hemma och tog hand om Azlan, bra att kunna plugga hemifrån. Idag är jag hemma med två sjuka barn och en busig hundvalp, Givetvis är Ozzy också hemma, vår gamla hund, han är tack och lov lugn som en filbunke och har parkerat sig på ovanvåningen i min säng för att slippa undan bus-valpen.

När man är liten hundvalp är allt ett äventyr och det finns roliga saker att bära iväg och tugga på överallt. I trädgården hittar han pinnar, stenar och plastkrukor och inne finns skor, leksaker och annat kul som bärs till korgen och gnagas på. Så det gäller att vara med. Dessutom är det väldigt kul att busa med barnen och nafsa dem i fötterna eller i fingrarna och med sylvassa tänder kan det bli jobbigt för barnen.

Tur att han är så otroligt söt och mysig, annars hade vi inte stått ut Ler

Inga kommentarer: