lördag 27 mars 2010

Det som göms i snö...

...kommer fram i tö. Så också vårt stackars växthus som gick hädan i höstas i en storm och nu vilat under snötäcket i sin törnrosasömn.
Tanken är att jag ska försöka demontera huset, flytta hit det och lappa ihop det igen. I morgon ska jag ge mig på ett försök.
Detta vackra lusthus fanns att beskåda på Rum & Trädgårdsmässan
och vem vill inte ha ett sådant.
Jag får dock nöja mig med mitt "moderna", gröna aluminiumväxthus ett tag till, om det nu går att laga....
Sedan en dag när jag hittar de rätta fönsterna och dörrarna till fantastiskt lågt pris ska jag ska ett eget lusthus på vår tomt.
Där ska jag sitta omgjuten av vackra blommor och möbler i gott sällskap av en bok, ett glas rött vin eller en god kopp kaffe.
Låter det inte underbart?
Idag har det ösregnat och jag har tagit mig tid att städa i vårt nya uthus som redan är överfullt av mina resterande grejer från butiken.
Tanken är att jag så småningom ska skaffa mig en egen verkstad där jag kan måla, skapa och fixa med mina möbler, blommor och annat pyssel.

3 kommentarer:

m family goes västerut sa...

Lusthuset låter som en fin plan för framtiden, nångång. Men som kan njutas i tanken redan nu!
Kram!

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Ja du, det där med en egen verkstad, ett krypin är fantastiskt. Har målat och rullat det ny inklädda innertak i min verkstad idag.
Nu skenar drömmarna iväg med mig...nothing is gonna stop me now, hahahaha.
Trevlig kväll och Varmkram, Petra B.

Godastunder-tokigaidéer sa...

När jag sitter här och läser om din idé om egen verksatd så går det upp världens ljus för mig.....i dag kom min man och frågade om vi skulle göra en stor rensning i vårt förråd nu i helgen, där är man ju inte sen, absolut. I detta så lovade jag att sonen ska få ett nytt skriv bord och ja tänkte lämna det gammla till loppis ....men det är klart att jag inte ska, vi ska rensa ut ordentligt i vårt förråd så jag får en verkstad såklart, nu ska här smidas planer....tack

Ha det gott
Kram Anna