torsdag 25 mars 2010

Veckorna går...

...det känns som tiden i rinner iväg. Två dagar i rad har jag haft kvällsaktiviteter som gjort att jag inte hunnit med att blogga. Jag ska ju egentligen inte känna att jag har press på mig att skriva, men jag tycker ju att det är så kul.
Igårkväll hade vi personalmöte på dagiset med vilda diskussioner om vårat miljötänk, men det tänker jag inte ta upp idag.
Jag vill istället berätta oim tisdagskvällen som jag tillbringade tillsammans med Skurup-Söderslätts Trädgårdsförening.
Jag hade redan i höstas lovat dem en kväll i min butik. Nu ville sig ju livet lite annorlunda och istället tillbringades kvällen på Gardeco.
Hit var Henrik Valentin inbjuden för att berätta om sin trädgårdsroman, Ödelagd. Henrik som även har medverkat med sina installationer vid flera Trädgårdsmässor läste ur boken och berättade om romanens tillhörande websida där du även får trädgårdstips och mumsiga recept.
Bilden nedan kommer från den fina hemsidan.
Ikväll är ingenting inbokat. Jag känner att mina barn och min man behöver se mig, dessutom vill jag njuta av min nya bok.

2 kommentarer:

Stina sa...

Mys på nu ikväll.:-) Kramis

Godastunder-tokigaidéer sa...

I bland försvinner kvällarna till annat som sagt, tiden räcker inte till. Konstigt eller hur...dygnet borde ha 40 timmar minst...
Nu ska jag titta in till Gardeco

Ha en skön ledig kväll
Ha det gott
Kram Anna