måndag 17 januari 2011

Försenat julpyssel

tildapyssel 010

Ibland liksom hinner jag inte med allt jag vill göra. Däribland har vi allt pyssel. Jag har ett skåp fyllt av diverse projekt som aldrig blir färdiga, eller påbörjade. Det är allt från broderier till deco page, pärlor till klädmönster.

Idag fick jag lite tid över, (eller jag tog mig tid) och drog fram en sats med kort som jag vill få gjort. Tildakorten är tänkta att använda som julkort, men jag tycker de passar året runt. Även om de har rödrandiga kläder.

tildapyssel 009

Om 3 dagar, den 20 januari kommer Panduros nya vårkatalog. Åh, vad jag längtar. Min snälla syster gav mig ett presentkort dit i julklapp. Så nu kan jag fylla på i pysselskåpet med projekt!

Antagligen blir det fler Tildafigurer!

3 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Så fina...för några år sedan gjorde jag alla mina julkort själv sen blen det några och i år har jag inte ens skicka några julkort för tiden inte räckt till. Såm det kan bli. Kjag tänkte maila dig men kan inte finna din mail och den jag funnit vet jag inte om det är rätt...så jag inte mailar någon kund på jobb hihihih hade varit något.

Kram anna

Marita sa...

Åh gud så gulliga de är! Så Panduro kommer med en ny katalog....åh lala!!! Det ser jag verkligen fram emot! Den butiken är ju helt oemotståndlig...kommer aldrig tomhänt därifrån! ;-D
kram, Marita

Timjan & Akleja sa...

Åh jag älskar oxå Tilda! Gjorde såna julkort förra året och i år. Visst är det svårt att hinna pyssla, särskilt när man har barn kan jag tänka mig!

Kram