torsdag 27 januari 2011

Sol och värme!

mysovår 009tradera 004

Solen lyser in genom fönstret och jag längtar efter våren. Enligt SMHI ska det bli kallare och vi ska inte få någon vårvärme förrän i april.

Jag tycker det känns som det är en evighet sedan jag kunde påta i min trädgård och sitta i en solstol och svettas.

Ändå är det väl så här det ska vara för att man ska ta till vara de varma, härliga dagar som komma skall. De är då vi ska njuta och samla energi inför vinterns kalla, gråa dagar.

Just nu ritar jag på en ny uteplats som vi ska anlägga. Jag letar marksten och andra roliga material att använda för att göra det mysigt! Synd att allt ska vara så dyrt.Det är tur att jag har en händig man och en snäll pappa som gärna hjälper till!

varmorgon 006

Än så länge är det grått och trist ute i trädgården. Men börjar det väl spricka upp så går det fort. Denna bilden är från slutet på maj ifjol. Då var våren sen, antagligen är den lika sen i år.

Jag får fortsätta läsa tidningar och botanisera på internet. Det finns ju faktiskt massor av inspiration att hitta!

3 kommentarer:

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Det är ju för hemskt om vi inte skulle få npn vår förrns i april!!! Jag minns att luften gick ur mig förra året runt 10mars när vi fick "mera-snö-varning" från SMHI.
Jo, jag ska säkert till Kista. Håller på och planerar en Bloggers Corner med mässledningen där, så att vi har nånstans att chilla tillsammans... Mer om det senare. Kul att få träffa dig där också!
Kram H.

Mys och hemtrevnad sa...

visst är det roligt att planera saker....massa inspiration att hämta här i blogglandia...kramis semlan

Stina sa...

Usch ja, jag läste om den kalla tiden de tror ska komma. Nää, det vill jag inte!
Undrar hur sommaren ska bli.
Kram Stina