söndag 29 maj 2011

Mattes dag

Idag är det allas "Mattars dag", har husse sagt. Det betyder att det är matte som ska bestämma, (tror hon). Jag, Ozzy, fortsätter göra som jag alltid gjort, som jag själv vill.
I morse när jag vaknade försökte matte sparka ner mig från sängen, det är ju hon som trängs, inte jag. Jag hoppade då ner och gick ner i köket, fast klockan bara var halv sju och försökte få uppmärksamhet, genom att gnälla. 
Låter jag extra högt och länge kommer matte ner och ger mig frukost. Hon vill så klart krypa ner i sin varma mysiga säng igen, men då vill jag gå ut. Trött och nyvaken drar matte en jacka på sig över nattlinnet, tar på sig tofflorna och går ut med mig i trädgården. Har jag tur är hon ouppmärksam och då sätter jag fart iväg. Då får hon ta bilen och hämta mig upp hos den snygga tjejhunden som bor en bit från oss. (I nattlinnet, haha...)
 Idag var matte och husse tråkiga, de städade och städade och jag la mig i soffan för att vila. Då blev matte arg. Hon har köpt nya kuddar som jag tycker är jättemysiga att bädda med. Jag gräver i och gräver i soffan, och matte skriker på mig. Typiskt! Hon säger att hon är rädd om kuddarna och att jag ska ligga still. Jag vill ju bara ha det skönt och tyst! Köra dammsugare gör de också...dumma människor. Då försvinner ju alla godbitar som lill-husse och lill-matte tappat på golvet...

Idag vankades det massor av god mat och jag försökte få smaka lite. Jag lägger huvudet på sned och tittar med mina stora, bruna ögon. Då kan inte "gammel-husse" låta bli. Då får jag slicka tallriken, mums!
Nu i kväll har vi firat klart, jag smiter upp i mattes säng och myser en stund. Att hon får ligga hopkrupen på en pyttebit gör inte mig något. Hon kan ju lägga sig på en filt på golvet, så får hon se hur kul det är.

Skriv nu något kul till matte, hon blir så glad då!
Vi ses någon annan dag. Vov!
Ozzy 

3 kommentarer:

Helena sa...

Ha ha heja Ozzy!
Sigge hälsar att han har sovit i husses säng hela natten då han var bortrest.Nu ligger han på mattes sida PÅ värmedynan som matten övergett för att blogga!Det gör hon ofta nu förtiden säger Sigge o detta ska uppmuntras då husse o han har det såå mysigt i sovrummet :-)
KRAM från mig!
O Sigge gör 'high'five förlåt menar tass såklart ;-)

Eva Linnea sa...

Men du Ozzy!!! Nu får du väl ge dig! Din matte behöver sova annars blir hon en "ond typ". Kram från Eva Linnea

ELLINOR sa...

Hemma hos oss lever hundarna efter mottot: "När husse jobbar borta, sover vi i sängen:-)"

Kram Ellinor

Ps. Hur har det gått med spraymålningen av hatthyllan?