måndag 29 mars 2010

Påskägg i vitt

Så har jag då äntligen tagit mig tid att fotografera (tyvärr lite mörka bilder) mina påskägg jag berättade att jag skulle göra.
Med hjälp av billiga plastägg, gamla notpapper, bokmärken och spetsar har jag skapat vackra "skådeägg" att lägga fram till påsk.

Det var lättare än vad jag trott och jag tycker faktiskt själv att de blev väldigt fina. Som ni ser har jag inte "klätt" att av äggen och nu funderar jag på vad jag skulle kunna pryda detta med.

I dag ska vi påskpyssla här på dagis. Det blir flörtkulor, fjädrar och kulörta piprensare i långa banor. Barnen tycker det är sååå roligt och de stolta föräldrarna gläds åt barnens fantastiska alster.


Precis som jag gör när mina barn kommer hem med sina fina pysselsaker.

Så mina vita påskägg får ligga på matbordet tillsammans med Ronjas illgula kyckling och Ludvigs multikulörta påskägg. Härligt!

5 kommentarer:

exklusivvardag sa...

Säger hej när jag kikar förbi din härliga blogg :-) Må så gott /Linda

Ullis/Leva på landet sa...

Dina ägg blev jättefina. Så underbart att snön har försvunnit hos er. Här har vi massor kvar. Det lusthuset skulle kunna få flytta hem hit direkt.

Kram Ullis

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jätte vackra är dina ägg. Vilken ide, det är nämligen så att på lördag så har vi vår årliga påsk tävling med ägg utställning och ägg pickning mm. På min mans sida sträffas vi och alla ska ha målat varsett ägg och så röstar vi på det bästa och sen är det tävlingar och nästan alla äggen går sönder...
Till saken hör det att jag har inte en anning om hur jag ska göra mitt, helt utan fantasi är jag...
Ha det gott
Kram Anna

Joans Country Living sa...

Käre Cilla

Rigtig söde äg ;o) Önsker dig en rigtig god påske...

Knus fra mig! Joan

Marita sa...

Underbara ägg du har gjort! Mina sålde slut i söndags på marknaden så jag måste göra nya...vill ju också ha fina ägg hemma!
kram, Marita