torsdag 18 mars 2010

Snörvel och suck!

Hemkommen från en rolig men arbetsfylld helg i Stockholm. Då smäller så klart en ny förkylning till och intar min nedgångna kropp. Ligger för ankar hemma, nedbäddad i sängen. Dock i gott sällskap av Ozzy och diverse inredningsmagasin.
Hade hellre jobbat faktiskt än haft ont i halsen, haft feber och hosta. Men, men, vi går mot ljusare tider och jag hoppas att med snöns smältande, försvinner alla tråkiga bakterier också.

Här hemma fortgår projektet helrenovering av taskigt hus.... Vi har god hjälp av mina kära föräldrar och två barnarbetare.... Det är väldigt roligt att få hjälpa till att kladda och fixa. Innan vi hunnit spackla väggarna i det blivadne vardagsrummet får Ludde och Ronja måla med vatten precis hur och var dem vill. Lycka!

Nu ska jag dra täcket upp till hakan en stund till. Brrrr...

5 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Kan tänka att de är lyckliga som får kladda lite, sällan man får göra det inne...Hoppas du hade det härligt i Stockholm måste finnas massor att ittta på.

Ha det gott
Kram anna

Eva sa...

Stackare! Då antar jag att vi inte blir nåt pyssel idag heller, synd!
Krya på dig!!!!!
Kram Eva

Stina sa...

Ta hand om dig gumman.:-)

Underbart härliga bilder.:-.) Kram Stina

Jenny sa...

Vilka härliga bilder på barnen! Krya på dig!!
Kram Jenny

Marita sa...

Stackars dig som har blivit sjuk! Du får allt ta och krya på dig så att du kan få njuta av helgen som kommer med raska steg!
Vad gulliga de är barnen! Tänk att alla barn tycker det är så otroligt roligt att få "måla"!! Även om det så bara är med vatten!
kram, Marita