tisdag 1 juni 2010

Mina helgfynd

Som tidigare år under Trädgårdsyran hade Skurup och Söderslätts Trädgardsförening sin uppskattade växtloppis. Det var där jag gjorde mina fynd till mycket förmånliga priser!

Förhoppningsvis växer mina nyinköpta plantor upp till dessa skönheter och pryder mina tomma rabatter.
Dessa tre sorter (bilderna lånade på nätet) hittade jag hos Victoria Pierce som tillsammans med två vänner även driver den trevliga webbutiken Plantastic, väl värd ett besök.
Bolltistel
Blå riddarsporrePurpurkorsört

Nu hoppas jag på lite bättre väder än regnrusk så jag får några mysiga dagar i trädgården.
Jag vill ha sol!

4 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det skall väl vara fint väder i hela landet tyckte de visade på nyheterna.
:)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Såg just på danska DMI.dk som oftast har rätt de lovar 22 grader i morgon så fram med sandalerna. Min mamma hadlade en hel del plantor av trädgårdsföreningen, själv hade jag handlat tillräckligt med problem redan.....har fått ner några i jorden men några stackare står kvar oplanterade, återstår att se. Nu har jag nästan blivit klar med en trädgård jag lovat att rita, sista finliret i morgon kväll.

HA det gott vännen
Kram Anna

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Jag önskar också att ni får bättre väder snart. Jag tycker vi har haft hyggligt varmt och bra en tid nu. Man behöver verkligen sol o värme efer den lååånga vintern:-)
ha det gott!

Mys och hemtrevnad sa...

Jag gillar med riddarsporrar och har tre olika sorter här hos mig...nu ska ju värmen komma om man får tro på vad som sägs...kramis semlan